direct contact 0519 29 23 03

service

Uw auto wassen bij onze autowasstraat heeft meerdere voordelen. Zo maken wij gebruik van de laatste technieken op het gebied van autowassen, zoals softcare borstels. Hierdoor wordt uw auto niet alleen zeer schoon maar blijft ook krasvrij.

Stellema biedt uitgebreide was mogelijkheden, waaronder een ultra moderne roll-over machine, een  doe het zelf was box en een stofzuiger. De roll-over machine is de meest moderne en uitgebreide  die momenteel op de markt is, zo is hij voorzien van zeer zachte Softecs borstels, 19 inch wielborstels, onder bodem wasser en contour volgende droger voor een optimaal droog resultaat.

Onze wasstraat werkt geheel automatisch, dus u voorkomt vuile handen en kleding. Een wasbeurt hoeft niet lang te duren, u moet rekenen op 4 à 5 minuten. Er zijn een 6 tal programma,s waarvan nummer 6 het absolute  top programma is, na de wassing wordt uw auto voorzien van een beschermende coating welke zorg draagt voor hoogglans en optimale bescherming. Er is al een wasprogramma van €3,25!

Openingstijden van de wasplaatsen zijn maandag t/m vrijdag  van 7.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur.